capelli.eu
Mindent a haj, frizurák, vágások, divat és trendek


Capelli.eu : Az oldal tartalmazza az összes információt és híreket a legújabb haj divatirányzatok. Tartalmaz több ezer új darabok, színes javaslatokat a fodrászok, a stílus és esküvői frizurák. A legjobb termékeket használni, hogy vigyázzon a haj a legtöbb új kezelések elérhető a szalonokban a felső fodrászok. Mikor jön a haj trendek az elkövetkező tavaszi-nyári, a legújabb trendek diktálta a legfontosabb fodrászok a világ jól beszélnek, ahogy a színek, vágások és frizurák követni, hogy egy elbűvölő fejét, és a legújabb divat. Itt van minden a Porkoláb-hoz követ részére haj irányul 2015 és végül tesz-a fej helyben! Kifejezve haj irányul, a tömörít, meleg befest és hang-ra hangszín van hát. A Shatush kevésbé lesz észrevehető, és hagy egyre több helyet a balayage a technika mindig árnyalt, de sokkal természetesebb hatást. Színek tartomány barna-arany a melegebb és fényesebb vörös. A bronde, amely leszállt tavaly a szalonokban a legfontosabb fodrászok, még mindig életben van, védi az árnyalatok nagyon jól. Nagyon rövid sisakok készülnek a visszatérés a 80-as években, olyan jól a Pixie vágott és a nagyon rövid darabok, amelyek felvázolják az arc hangsúlyozásával egy magabiztos és hetyke nőiességét. A megbontotta vágások, lázadó frufru és strand stílusú árnyalatok jellemzik egy független nőt, és ezzel egy időben nagyon érzéki. Nos az átlagos hossza azok számára, akik csak nem a bátorságot, hogy adjanak nekünk egy vágás. A frizurák vált puha és menedéket alacsony Ponytails szabad és pezsgő Bojtos. Itt az ideje a hullámok a göndör haj és a hetyke zsinórra, beleértve a tökéletesen körvonalazott központi csíkok, amelyeket aztán le Curvy, kerek zárak.

Gossip & News
20 Jan 20
l oreal majirel 2020

L'Oreal Professionnel per il 2020 cambia tutto di MAJIREL tranne la sua iconica formula

majirel

MAJIREL: il nuovo PACK che rispetta l'ambiente

Il rinnovo del PACK è stato studiato per migliorare i livelli di eco sostenibilità: le scatole di cartone e i tubi di alluminio sono RICICLABILI, mentre il tappo del tubo è realizzato in plastica riciclata al 100%.

L oreal

MAJIREL è un prodotto che assicura:

- PROTEZIONE DEL CAPELLO grazie al potere della ceramide INCELL® e degli attivi dello IONENE G®

- POTERE COLORANTE grazie al TRUE-TO-TONE-COLOR®

20 Jan 20
Ross Charles International Hairstylist

The Royal Soul collection was formed from an interpretation of classic, sophisticated looks that had an innovative and contemporary edge. The collection embodies high end hair that can be altered and moulded to maintain that creative flair and expression of personality. The looks are regal and capture the essence of modern princes from around the globe. Influenced by diverse global cultures, the collection represents divergent styles.

Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

20 Jan 20
Sam Bell International Hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Timeless ”, made by “ Sam Bell HAIR AT 58” international hairstylist from AO.

Ph: Tony Le Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Joey Bevan

hair-collections

20 Jan 20
Xaro Ferri Sanchís Interrnational Hairstylist

This collection was inspired by the intense colours of seawater, where greenish and mauve blue colours are predominant

Ph: Julian Gabaldon
Make-up: Karla Rillo
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

20 Jan 20
Rainbow Room International Art Team

Find put the latest hair collection, called “Ruby”, made by “Rainbow Room International Art Team” international hairstylist from UK.

Ph: Chris Bulezuik
Make-up: Claire Evans
Stylist: Clare Frith

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Capelli.eu, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Capelli.eu, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Capelli.eu, Hajápolási termékek eladása, fodrászati termékek értékesítése, fodrászati cikkek értékesítése, hajszárító értékesítése, hajkiegyenesítők eladása, fodrász olló értékesítése, haj regrowth-eladás, eladás, zuhanásbiztos ápolás haj, Capelli.eu, kerastase értékesítés, eladó protoplasmine, értékesítési parókák, eladási argán olaj, értékesítés moroccanoil, értékesítési phonlux parlux, értékesítési hajkefék, értékesítési fa fésű, értékesítési ruházat a fodrászok, Capelli.eu, értékesítési hajfestékek, különleges hajsamponok eladása, Fodrászati berendezések értékesítése, fodrászati tanfolyamok, üzlet, legjobb ár, kilépő haj termékek értékesítése

X

privacy