capelli
Tot sobre el cabell, pentinats, talls, la moda i les tendències


Capelli :

El lloc conté tota la informació i notícies sobre les últimes tendències de la moda del cabell. Conté milers de nous talls, propostes de color de perruqueries, estilisme i pentinats de casament. Els millors productes a utilitzar per cuidar el cabell amb els tractaments més nous disponibles en els salons dels millors perruquers. Quan es tracta de tendències del cabell per a l'arribada de primavera-estiu, les últimes tendències dictades pels perruquers més importants del món parlen clarament en el camí dels colors, talls i pentinats a seguir per tenir un cap glamurós i l'última moda. Aquí hi ha tots els consells a seguir per a les tendències del cabell 2015 i, finalment, posar el cap al seu lloc! En termes de tendències del cabell, els colors compactes, càlids i el to en el to estan de tornada. El shatush es fa menys perceptible i deixa més i més espai al balayage una tècnica sempre matisada però amb un efecte molt més natural. Els colors oscil·len entre marró i daurat a vermells més càlids i més brillants. La bronde, que va desembarcar l'any passat als salons dels perruquers més importants, segueix sent viva, defensant els seus matisos molt bé. Cascos molt curts estan fets per a un retorn als anys 80, tan bé el tall Pixie i els talls molt curts que dibuixen la cara accentuant una feminitat confiats i alegre. Talls deshonestos, serrell rebel i ombres estil platja caracteritzen una dona independent i al mateix temps molt sensual. Bé també les longituds mitjanes per a aquells que simplement no tenen el coratge de donar-nos un tall. Els pentinats es tornen suaus i refugiar-se en les dues coletes baixa amb Tufts lliure i escumós. És el moment de les onades de cabells arrissats i trenes de la volta, incloent ratlles centrals perfectament dibuixades que després es juguen per corbes, panys rodons.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Capelli, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Capelli, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Capelli, Venda de productes per al cabell, venda de productes de perruqueria, venda d'articles de perruqueria, la venda d'assecadors de cabells, la venda de planxes de cabell, la venda de tisores de tall de cabell, la venda de cura del pèl de la regeneració, la venda d'atenció a prova de tardor cabell, vendes de Kerastase, Capelli, venda de prooplasmines, perruques de venda, la venda d'oli d'argan, la venda de marrocanoil, venda de phonlux PARLUX, la venda de pinzells, la venda de pinten de fusta, la venda de roba per als perruquers, la venda de tint per al cabell, Capelli, venda de xampús de cabells especials, venda de mobles de perruqueria, venda de cursos de perruqueria, de negocis, millor preu, Outlet productes per a cabells

X

privacy